Diginäytöt

Diginäytöt ovat viestinnällisesti tehokas ja näppärästi käyttöönotettava tapa laajentaa yrityksesi markkinointia. Diginäytöt huomataan, ja niillä on mahdollisuus luoda näyttävän visuaalista ja kohdennetun puhuttelevaa viestintää juuri haluamallasi hetkellä. Tuotteesi, palvelusi ja viestisi kohdataan oikeaan aikaan, oikeassa paikassa.

Kuluttajaviestintä

Kasvata brändielämystä liikkeissäsi digitaalisilla mainos- ja hintanäytöillä, jotka todistetusti kasvattavat keskiostosta ja asiakasmääriä lisäämällä asiakkaiden käyttämää aikaa toimitiloissasi. Samalla diginäytöt toimivat lisämainoskanavana ja auttavat markkinoinnin kokonaishallinnointia.

Julkiset tilat

Diginäytöt julkisiin tiloihin ja joukko-liikenteeseen tarjoavat havainnollistavia opastetietoa esimerkiksi palveluista, aikatauluista tai säästä. Voit tarjota asiakkaille relevanttia tietoa juuri oikeaan aikaan ja täten helpottaa muun muassa asiakaspalvelun työtä.

Sisäinen viestintä

Infonäytöillä viestit työyhteisöllesi tehokkaasti. Diginäytöt sisäänkäynnille, tuotantolinjastolle tai ruokalaan auttavat hallinnoimaan yrityksen sisäistä viestintää ja tukemaan sitä. Visuaalinen näyttöratkaisu on myös tyylikäs tunnelmanluoja.

Neuvottelutilat

Varusteillamme luot kokoustilastasi helppokäyttöisen ja huippulaadukkaan kokonaisuuden. Neuvottelutilojen ratkaisuihimme sisältyvät digi- ja televisionäytöt, korkealaatuiset kamerat ja neuvottelupöytien pöytäkaivot asianmukaisine liitäntöineen.

Jutellaan lisää!

Ota yhteyttä ja luodaan yhdessä yrityksellesi ja asiakkaillesi paras diginäyttökokemus. Tehdään tarvekartoitus, luodaan yhdessä suunnitelma ja me huolehdimme laadukkaasta asennuksesta. Helppokäyttöisen ja suomenkielisen hallintajärjestelmän avulla näyttösi ovat ohjattavissa ajasta sekä paikasta riippumatta.

Ville Kortelainen

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää tuotteistamme tai palveluistamme?
Ota rohkeasti yhteyttä alla olevalla lomakkeella! Vastaamme arkisin 2h sisään.